RUTA NADAL 2011

Hola, després de molt de temps sense actualitzar ja tornem a ser aquí!
Els pioners i caravel·les (1r, 2n, 3r any i Sergio) vam passar 4 apustoflants dies de ruta pel Parc Natural del Cadí-Moixeró, seguint dues etapes de Cavalls del vent.

1r dia (Saldes-Refugi de Gresolet)
Aquesta etapa va ser la mateixa que la de l'any passat, tot i que vam anar per un camí, en comptes de per pista. En aproximadament 2 hores, ja hi erem al refugi. Després de dinar, vam fer un petit "taller" per enseñar als de 1r any (i alguns de 2n i 4t que no s'enrecordaven...) com fer un arnés de fortuna amb la cinta plana i el mosquetó. Al refugi vam fer una apasionant ronda de trivial on el Andrés va apallissar a tota la unitat (menys als de 3r any, que eren més llestos...). Vam revisar el dia i vam pujar les escales (on la Cèlia vam fer una interesant acrobàcia que la va portar de cap a terra) per anar a dormir.

2n dia (Refugi de Gresolet-Refugi de Sant Jordi)
Després de llevar-nos a les 6'30h i esmorzar unes suculentes i denses ensaimades vam fer camí cap al refugi de Sant Jordi. Ens esperaven per davant 14km (mitja horeta per l'Enric, que sabem que llegeix el blog, quin honor!) i molts metres de desnivell.
Vam arribar al refugi després d'una dura i eterna pujada (amenitzada pels FUAAAAS del Jonny) vam arribar al refugi, on ens esperava un impacient gos i una parella de joves encantadors, que ens van regalar unes delicioses llaminadures i ens van escalfar amb l'estufa. Després d'una fluida sessió de consells i un bon sopar, vam revisar el dia i la principiant inexperta Teixidó va preguntar si haviem d'escalfar el suc... Que moooooooooooona!(veu Andrés) MIAU

3r dia (Refugi de Gresolet- Casa de colònies Ridolaina)
Vam llevar-nos ben d'hora i passar molt fred esperant a l'entrada de la casa, vam començar l'ascens fins al coll del Pendís , des d'on es podien observar unes vistes molt maques! Després d'un llarg camí, vam arribar a la casa de colònies on ens esperaven tots impacientment. Vam deixar els hàbits de ruta i ens vam adaptar al ritme de la resta de l'agrupament. Ens vam dutxar i després d'una celebració i un apasionant foc de camp, on l'Arnau va lluir-se amb els seus dots de ball, vam fer una llarga revisió de la ruta i vam anar a dormir tots a la mateixa sala,molt tard perquè som uns malotes, amb matalassos a terra. OLÉ!

4rt dia (Empresa i insignies)
Al despertar-nos vam ajudar als castorets i els llops, perquè molem molt, a fer les motxiles. Després d'un suculent però escas esmorzar, vam realitzar la nostra SUPER-HIPER-MEGA-ULTRA-MIAU-CHACHI-EMPRESAAA!!! Als nens els hi va agradar el joc de proves amb la temàtica de Bola de Drac (on el Marcel és tot un expert). Després ens varem posar camisa i fulard i varem adoptar una actitud de caire seriós per dirigir-nos a l'entrega d'insignies, on els nostres estimats pioners de 1r any es van guanyar la camisa, que simbolitza la integració. Després d'un abundant i bon dinar, vam fer l'hora dels adeus i vam pujar a l'autocar, on varem repassar tot el repertori musical existent!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

hasta el vilarroya esta present en el blog del cau...de caire religios! gran ruta de nadal amb el suc calent!

Jonatan ha dit...

Ai... quins records... jejeje.

Que no decaiga!!!

Núria ha dit...

M‘emociono :‘)
on és el vídeo de la ruta on vam gaudir tant la passada activitat de matí amb les cares de la erica??? jajajaj
Percert.. molt currada la publicació!!

Anònim ha dit...

Això es una publicació i lo altre son tonteries!! gran ruta de nadal nois, moltes gràcies:)
PD: mu mu tolon tolon mu tolon mu quantes vaques hi ha?? jajajjajaja!!
Mireia Manuel

Sònia ha dit...

Moltes vaques!!!
Una gran publicació despres de la decaiguda en publicació heu resorgit de les cendres hehe

Una ruta molt guai i aquest trimestre millor!!!

Master YodaY ha dit...

Molt bé! M'agrada que el blog tormi a reviure!!
Només un consell, si voleu guanyar-me al trivial us heu de posar les piles i començar a llegir-vos les targetes, que si no...

Vagi bé la setmana i
Qué no decaiga!!