El passat cap de setmana els pioners i caravel·les de l’AECH després de dos trimestres d’espera, preparant la TEP per fi havia arrivat el dia de demostra la nostra valia.

Vam quedar ben d’hora ben d’hora ben d’hora, per agafar apocaliptic l’autocar i anar cap a les portas de Mordor (els maristes la immaculada de Lleida) on ens esperaven hordas d’escoltes d’altres caus preparats per intentar perdrens la victoria que no els hi deixariem arrevatar erica se arrebata bata bata bata!

Després de passar dues hores , eternament infernals a causa de les cançons picans del Sergio com MI TIA MICAELA que se’t ficaven al cap i vam recordar durant tota la TEP.

A la fí vam arribar al nostre destí preparats per guanyar totes les batalles que esdevinguessin en un futur, no molt llunyà.

Després de fer un mos i rependre energy ens vam disposar a començar amb les sagnants batalles. Primer es va fer el sorteig dels equips, on va sortir el Braulio representant l’AECH on va dir: “ellllllll siiiieete”.

Al primer partit es va tocar maxacar als de Torxa.Concienciats que amb Healer i amb un druida de lv:80 podriam guanyar però no va ser així despres de unes quantes carreres que no vam poder veure, segurament deurien tenir el flash en el seu equip.-Solo robar, solo robar.

La segona escaramussa va ser contra Lleida, on els hi vam treure les ganes de continuar jugant, la victòria va ser aplastan, no savien on amargar-se, ens demanaven clemencia davant al veurens com un ésser superior.

Després del cansansi acomulat no podiem fer res contra el següent eixam d’orcs assedegants de sed de victòria. Conseqüenment vam decidir rendir-nos davant aquest oponents per manternir les forces, ja que encara ens queda una nit molt llarga per davant.Per tan vem perdre contra Arrels.

Després per treurens tota la bruticia ens vam dutxar, per anar nets a la tasca.

Sobre aquesta nit no us podem explicar masses coses a causa de que la majoria estan borroses en les nostres ments i de las quals en enrecordem no es poden fer públiques.

Nomes comentaros que ens vem aixecarnos molt, molt cansats.

Al segons dia estavemdisposatsa morir al camp de batalla, després de fer un esmorçar amb mancanses d’aliment, vam començar amb els partits.

El primer va ser un partit de basquet contra l’agrupament Lleidetà. A causa de l’absencia de proteïnes causada per l’escas aliment ingerint durant l’esmorçar i la manca d’hores de son per culpa del Marcel que esta quadrat; vam perdre per una escassa diferencia al marcador.

Els següents partits van ser de futbol.

Al primer partit, contra Montserrat, va ser espectacular, magnifique, estufaciente,... Vam fer un bany no veien venir la pilota. El resultat final va ser de 4 -0 amb gols de Braulio, Anna, Laia i Cantona.

Després d’aquest matx, ens jugavem la cinquena o sisena plaça en un altre partit de fútbol contra Torxa. Aquesta vegada el resultat va estar una mica més apretat, només vam guanyar 2-0 amb gols de Braulio i Laia.

Un cop acabats aquests partits vam dinar i ens van repartir els premis. El nostre va ser una pilota de Volley, sense dubte el millor.

Un cop acabada la competició, ens vam despedir i vam pujar a l’autocar on ens esperaven dues hores de trajecte cap a casa.

Ens veiem a la Pasqua!!

5 comentaris:

Jonatan ha dit...

Doncs jo si que recordo bastant la nit... recordo aquell noi vestit amb un pijama per la discoteca... quin home! jaja.

La veritat és que vam fer un molt bon paper, i el que és més important, amb ganes de participar i passar-ho bé sempre i per davant de tot. Felicitats campions!

Núria ha dit...

Mare meva.. presenteu-ho als jocs florals! jajajjaaj
cada dia està més currat!
Merci nois:)

Sònia ha dit...

Uooo m'ha agradat molt!!
Tela la foto del Arnau hahaha.
Va ser un gran cap de setmana esportivament esportiu!! Ara a per la pasqua i la trobada general, yeah ^_^

Cantona ha dit...

Hahahahaha boniiiiiissim quin art per l' escritureee!!
Percert pioners/caravel·les de segon tercer i bueno el de quart s'ho va currar pero els de primer vem ser els vostres salvadooooors!!! Sento ser cregut pero siendo los mas guapos ricos i mejores del mundo es lo que tiene!!!! hahahah Una TEP genial noiiiis!

BRAULIOOOOOO! ha dit...

jajaja la manu i el braulio us o agraim de to corazong. Per cert Cantona ets el sebulba de aquerst sistema