Trobada General

El cap de setmana del 21 de abril els pioners juntament amb tot l'Agrupament del Champagnat vam anar a liar un follon que no save ni donde se a metio a la Conreria.
Vam començar el dia fent jocs de coneixença en el qual els pioners vam lligar un monton, llavors vam comentar que nos gustaria sentirnos feos para sabe lo que se siente, cosa que mai sera possible.
Vam fer grans amics gràcies a la nostra histèria edulcorada amb gran quantitat de bogeria, i erem aclamats per tothom! Mentre arribaven els nostres dos camarades, que no se sap qui té mes tableta dels dos (like paladin lvl:80), perduts pel camps de batalla amb la seva entrada triomfal varem captar tota la atenció, mentre la resta d'agrupaments realitzàvem una serie de jocs curts.
Després vam fer una celebració, que no ens va donar temps d'acabar a causa de dificultats diverses.
El nostre sopar va estar acompanyat d'una intensa intriga causada per una de les batalles mes vistes en aquestes conrades, un duel entre titans, un enfrontament que ningú es pot perdre (i nosaltres ens ho vam perdre) BARÇA vs madrid.
Vam sortir amb els caps cots a causa de la gran pèrdua dels nostres cors al veure com el millor equip, el barça, perdia, però una música celestial, però alhora infernal, ens va guiar cap a la disbauxa i la luxúria, on tots movíem els caps a l'unisó d'aquella música indescriptible.
Per acabar vam anar a dormir i al dia següents ens vam desperdir dels nostres fans i vam marxar cap a casa.
Sempre apunt!


3 comentaris:

Jonatan ha dit...

Bé... això de la luxúria...

Per cert, qui són els dos camarades amb tableta de paladín lvl 80?

Anònim ha dit...

el Marcel i la Celia clarisimament! jajajajajajaj

Mireia Manuel

Andrés ha dit...

Mare meua!! Això cada vegada s'assembla més a un relat surrealista que no a l'explicació d'un cap de setmana!!

Però, està bé i és entretingut, encara que qcrec que qui ho ha escrit té el fums una mica pujats eh!?